Samen sterk

Geplaatst in: Uncategorized | 0

 

Haal meer uit je inschrijving dankzij onze partners

Kijk verder voor onze promoties in Gent en Mechelen!

In deze nieuwsbrief

  • Duurzame Voeding: programmawijziging op vraag van cursisten
  • De Zondvloed en Background Educations verwennen hun klanten !
  • NIEUW het Semesterabonnement
  • Korting gemist? Ga langs bij Beomarkt in Gent of bij Vormingplus
  • Natuurpunt Gent en GMF bieden cursus ‘Onverwachte natuur’ aan 
Het is bijna zover: in februari begint het nieuwe semester. Onze docenten lopen zich warm om je  boeiende lessen aan te bieden. De voorbije weken heeft het nieuwe team ook niet stil gezeten.

Dit semester willen we je nog meer bieden dan boeiende onderwerpen en inspirerende docenten. Lees er meer over in deze nieuwsbrief en houd de nieuwsberichten van onze partners in het oog.

Nog niet ingeschreven? Lees verder en kies welke formule het beste bij jou past. Te lastig? Stuur een mailtje naar hello@background-education.be voor een voorstel op jouw maat.

Duurzame Voeding

Programmawijziging op vraag van onze cursisten

Onze cursisten duurzame voeding in Gent gaven aan dat ze lessen rond voeding en duurzame landbouw willen volgen in het 2de semester. Wij gingen op zoek en kwamen uit bij Charlotte Prové die op 2 februari haar doctoraat voorstelt rond stadslandbouw en bij landschapsarchitect Jos Willemsen voor een les over eten als creatief proces. Het volledige programma vind je op onze website.

Op 15 mei geeft Dr. Jolien Vangeel, KULeuven, de les ‘Hoe media onze eetpatronen beïnvloeden‘. Dit is een les uit het 1e semester die werd uitgesteld wegens onbeschikbaarheid van de docente. Schrijf je in voor het 2de semester en je krijgt er deze les gratis bij!

 

De Zondvloed en Background Educations verwennen hun klanten!

Heb je een abonnement of ben je ingeschreven voor een semester in Mechelen? Boekhandel De Zondvloed en Background Educations bieden hun klanten op alle boeken die verband houden met de lessenreeksen een korting van 10%*. Je bestelt via de cursusbegeleider en haalt ze af bij De Zondvloed of laat ze meebrengen naar de les.* Maak het je gemakkelijk! Alle info tijdens de cursus in Mechelen of via mila@backgroundeducations.eu.

 

*Geldig tot 30 juni 2018 voor cursisten die de programma’s in Mechelen volgen via een semesterinschrijving of abonnement en beperkt tot werken van de besproken auteurs of filosofen en publicaties van de docenten van de gevolgde cursussen.”

Extra aanbieding voor literatuurliefhebbers

Schrijf je in vóór de start van de lessen voor het programma Literatuur – Grote Auteurs met de code van De Zondvloed en je krijgt, naast een korting van 30€, het recentste boek van Murakami cadeau!  ‘De moord op Commendatore’ is een dikke turf en heeft een waarde van 29,99 €. Luk Van Haute, co-vertaler van dit boek, doceert de les over Murakami in juni. Hopelijk heb je het tegen dan uit. Houd dus de nieuwsbrief of de Facebookpagina van De Zondvloed in het oog of nog beter, stap gewoon de winkel binnen. Na inschrijving op onze website en betaling, kun je het boek bij De Zondvloed afhalen.

Semesterabonnement

Biedt elk programma lessen die je wil volgen?
Ga dan voor een SEMESTERABONNEMENT en volg alles wat je maar wil in Mechelen én Gent.</br>
Nieuw in ons aanbod
Lanceerprijs tot 15 februari: 425 € ipv 455 €
met code intern_sem2

Korting gemist?

Ga langs bij Beo Markt of Beo bar in Gent of kijk op hun Facebookpagina.

Ook Vormingplus heeft nog een verrassing.

Natuurpunt Gent en GMF organiseren Cursus ‘Onverwachte natuur’

“Maak kennis met de invloed van de klimaatverandering op de stad, leer kijken naar de onverwachte natuur in park, tuin, gebouw en op het water in Gent. Als kers op de taart ontwerpen we zelf een dierenhotel en installeren we enkele groene gevels met de Geveltuinbrigade.” Schrijf hier in.

Volgen mila:
Laatste berichten van