Het Predikheren
Het Predikheren

De opleidingen in het academiejaar 2019-2020 vinden allemaal plaats in Het Predikheren, Goswin de Stassartstraat 88 2800 Mechelen*

Het Predikheren is een barok klooster uit de 17de eeuw en vormt de perfecte locatie voor onze lessen. Licht en ruimte creëren er een unieke micro-kosmos, van de prachtige zolder tot de feeërieke pandgangen en de bijzondere kerk. Het Predikheren klooster kreeg na een grondige renovatie een nieuwe bestemming als moderne bibliotheek. In Barbib kun je terecht voor een hapje of drankje voor de les. Boeken of tijdschriften die aan bod komen in de lessen, kun je meteen consulteren of ontlenen. Het klooster ligt naast de kazerne Dossin die zeker ook een bezoek waard is.

De locatie en bereikbaarheid vind je op de semesterpagina van elke opleiding. De meeste lessen Filosofie hebben plaats in lokaal Mandela van Het Predikheren. Lessen Literatuur en Duurzame Steden gaan door in zaal Mernissi of zaal Eleanor Roosevelt.

Bij het abonnement en elke semesterinschrijving krijg je een notitieboekje. Consumpties zijn niet inbegrepen. Barbib in Het Predikheren is op dinsdag en donderdag open tot 19:30 uur. Je kunt er iets drinken en/of eten voor het begin van de les.

 

De werking in Gent wordt opgeschort tot we enthousiaste vrijwilligers vinden. Ken je iemand die hiervoor belangstelling heeft? Stuur dan een mailtje naar hallo@background-education.be.