Kies een opleiding of les

Bekijk ons aanbod en kies een semester of één of meerdere afzonderlijke lessen die je wil bijwonen. Kun je niet kiezen? Opteer dan voor een abonnement en woon alle lessen bij die je maar wilt.

 

Koop online

Je koopt de opleiding online aan via onze webshop. Je betaalt via overschrijving. Het abonnement kun je maandelijks betalen via domiciliëring. Ben je zelfstandige of werk je voor een bedrijf dat hiervoor in aanmerking komt, dan kun je de betaling via de KMO-portefeuille uitvoeren. Na je aankoop ontvang je meteen je factuur via mail.

 

Log in op je profiel

Log in op je online profiel om je bestelling op te volgen, je facturen (opnieuw) te downloaden en je gegevens aan te passen. In je profiel krijg je een overzicht van alle lessen waarvoor je bent ingeschreven.

 

Geniet van de les

Laat je inspireren en verrijken tijdens de les. Praktische info zoals locatie en startuur vind je op de semesterpagina. Duik achteraf in het cursusmateriaal als je graag extra leestips van de docent krijgt.

 

Evalueer de les

Heb je de les bijgewoond? Vul dan in je online profiel een evaluatie in. Enkel wanneer je een les evalueert, kan je er een certificaat voor krijgen.

 

Ontvang je certificaat

Heb je de les bijgewoond en geëvalueerd? Geweldig! Je ontvangt je certificaat aan het einde van het semester.