Lesformules

Onze efficiënte werking laat ons onze tarieven zo laag mogelijk te houden. Het abonnement is de meest voordelige formule.

  • Eén thema waardoor je gebeten bent of één docent die je al jaren boeit? Schrijf je in voor één afzonderlijke les. Door het combineren van meerdere lessen stel je zelf je programma samen. Klik op een opleiding naar keuze en bestel de lessen die je wil bijwonen.
  • Kies voor een semesterprogramma samengesteld door Background Education vzw.
  • Je gaat liever voor de meest voordelige lesformule en je hebt belangstelling voor meer dan één programma? Ga aan het begin van het academiejaar voor onze abonnementsformule.
    Alle prijzen vind je op de pagina ‘opleidingen’.

Alle prijzen zijn vrij van btw (vrijstelling Art. 44 §2 4°). De voorwaarden en termijnen vind je in onze Algemene voorwaarden.

Kortingen

Het meest voordelige moment om een semesterprogramma aan te kopen, is tijdens de vroegboekkortingsperiode. Tot 31 augustus voor het eerste semester en tot 31 december voor het tweede semester.

Groepsinschrijving voor scholen

In het kader van permanente vorming voor leerkrachten, biedt Background Education vzw een bijzondere lesformule aan voor scholen. Het is mogelijk om als school in te schrijven en elke les door andere leerkrachten te laten volgen. De minimuminschrijving hiervoor is twee semesterinschrijvingen of twee abonnementen. Stuur een e-mail naar hallo@background-education.be voor meer informatie.

Belangrijke info voor bedienden

Werknemers uit paritair comité 200.00 die een opleiding volgen buiten de werkuren kunnen een aanvraag indienen om dit via hun werkgever terugbetaald te krijgen door CEVORA.

Vraag je werkgever nu voor terugbetaling van je avondopleiding bij Background Éducation vzw! Alle info over de terugbetalingsvoorwaarden vind je hier.

Annulatie

  • Annulatie van semesters
    • Annulatie vóór 1 september voor het najaarsprogramma en vóór 15 januari voor het voorjaarsprogramma: je ontvangt een volledige terugbetaling.
    • Annulatie tussen 1 september en de start van de eerste les voor het najaarsprogramma en tussen 15 januari en de start van de eerste les voor het voorjaarsprogramma: je ontvangt geen compensatie, maar kan aansluiten in een andere lopende opleiding afhankelijk van beschikbaarheid.

Afzonderlijke lessen kunnen niet geannuleerd worden, maar je kunt ze wel wisselen. Abonnementen lopen gedurende 12 maanden en kunnen tijdens deze periode niet geannuleerd worden. Voor meer details kijk je naar onze Algemene voorwaarden.[:]